Het eerste seizoen bij Williams is voor Mark Webber niet gelopen zoals de fans gehoopt hadden. Volgens de Australi�r begrijpen de Europeanen het beter dan zijn landgenoten. Webber eindigde het seizoen als tiende met 36 punten.

” Veel mensen in Australi� zijn gefrustreerd in mijn resultaten, maar er is geen andere keus.  “ aldus Webber. ” In Australi� zijn er meer mensen die twijfels hebben dan in Europa. De mensen in Europa begrijpen het iets beter en het is moeilijk om de mensen in Austral� te leren waar we mee bezig zijn, maar dat is nu ��nmaal zo.  “

” Onze zwakke punten kennen we en we zullen proberen om die te verbeteren om weer vooraan te komen. Hopelijk kunnen we volgend jaar de resultaten behalen die we willen.  “ vervolgt Webber. ” Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd. Ik ben een vechter en wil winnen, ik haat het om te verliezen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!