Voor een aantal Jaguar coureurs (en verdere teamleden) is een aanstelling niet van lange duur gebleken.

In 2001 moest Luciano Burti na slechts vier races langs de kant blijven staan. Vorig seizoen brachten Pizzonia en Wilson het er niet zo goed af. Dat zou nu afgelopen moeten zijn volgens het in Milton-Keynes gebaseerde team. Ook al is Mark Webber’s teamgenoot voor 2004 een slechts 20-jarige voormalige F3 coureur, zonder veel ervaring in de F1. Webber zei onlangs:

“Ik ben erg zeker dat hij het hele seizoen zal uithouden. Maar hij moet niet denken dat ik hem zoveel zal helpen dat ik zelfs zijn banden oppomp…

Snel zijn bij testen is ��n ding, maar wat echt belangrijk is wanneer je bijvoorbeeld in Canada aankomt en dat het regent. Dan moet je maar zien hoe je jezelf redt…”

Webber herhaalt nog eens dat hij hoopt dat als hij eens een mindere dag heeft, dat Klien dan in ieder geval punten scoort voor het team.

“Want wat dat betreft weten we allemaal wel wat voor problemen we afgelopen seizoen hadden”

(met de tweede wagen / coureur.)

“Ik wil door mijn teamgenoot onder druk gezet worden !”

Klien aan de andere kant beseft dat hij ondanks gulle sponsoring van Red Bull constant onder druk zal staan.

 

“Ik weet dat dit een zwaar seizoen voor me zal worden. Ik ken minder dan de helft van de circuits maar ik leer graag en zal van Mark voldoende hulp krijgen. Maar het team zegt me vanaf dag ��n al dat ik punten moet scoren.”

Succes jongeman !

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *