Jos Verstappen is weer een stap dichter bij een contract met Jordan. Teameigenaar Eddie Jordan heeft Michel Perridon van Trust, sponsor van de Limburgse autocoureur, zijn woord gegeven en heeft de intentie uitgesproken met Verstappen in zee te willen gaan. De komende dagen zullen beide partijen de overeenkomst verder uitwerken om tot een definitief akkoord te komen.

“Jordan heeft telefonisch zijn woord gegeven”, aldus Perridon. ” We zijn blij dat we weer een stap verder zijn. Jos is een uitstekende rijder met een enorme staat van dienst die absoluut een stoel in de Formule 1 verdient.” Trust had Jordan tot vrijdagmiddag 17.00 uur de tijd gegeven om duidelijkheid te krijgen over de toekomst van Verstappen.

Ook Verstappens manager Raymond Vermeulen heeft contact gehad met Jordan. ” We praten weer verder met het team”, zegt hij op de website van Verstappen. “Er moeten nog wat nadere zaken worden uitgewerkt. Verder is er met Jordan afgesproken om ‘volledige geluidsstilte’ in acht te nemen. Dus daar ga ik me nu ook aanhouden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter