Gisteren kwam Michael Schumacher voor het eerst sinds zijn winterslaap weer aan de slag op het circuit van Barcelona. Er waren in totaal zestien rijders aanwezig en hij reed meteen naar een tweede officieuze tijd, achter de ontketende Jenson Button.

Schumacher reed nog in de vorige versie Ferrari want de nieuwe auto wordt wat later gepresenteerd en aan de tand gevoeld, maar goed, hij zit al voor de nieuwe Williams’; 0.3 sec voor broer Ralf en 0.8 sec voor Montoya. Alonso hield hem nog goed bij, met slechts 0.1 sec verschil.

Je weet nooit wat teams zoal aan het testen zijn op zo’n dag en het lijkt me logisch dat als je twee rijders op de baan hebt, dat je dan als team verschillende dingen uitprobeert. Het viel w�l op dat Klien bijna een seconde langzamer was dan teamgenoot Webber. Het is nog even te gaan tot de eerste race, maar hopelijk voor hem haalt hij het verschil snel weg…  ;-(

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter