Regerend kampioen Sebastian Vettel is er klaar mee. De Duitser haalde uit naar de criticasters, die nu zijn vier titels in twijfel menen te moeten trekken.

Reden voor die scepsis komt omdat Vettel onder lijkt te doen voor nieuwkomer Ricciardo, waar menigeen eerder dacht dat de jonge ‘Aussie‘ zou worden verpletterd. Vettel meent dat critici te makkelijk oordelen: Ik heb veel problemen met de auto gehad en dat is het lastig om het beste uit jezelf te halen.

Als de auto niet werkt, dan kan je de beste rijder van de wereld zijn maar dan nog zal je geen races winnen en dat gezegd hebbende heb ik maar een probleemloos weekeinde gehad.

Op een bepaald moment heb je jezelf en anderen voldoende bewezen, dan hoef je jezelf niet meer te bewijzen., zo sprak Vettel tegenover het Duitse RTL.

Maar Vettel toonde zelf al diverse malen zijn ongenoegen over de gang van zaken binnen Red Bull Racing en voedde daarmee diverse speculaties over een vertrek naar Ferrari. Zeker nadat bekend werd, dat oud-teambaas Domenicali ook Vettel een belletje had gegeven omtrent zijn vertrek…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!