Kimi Räikkönen heeft zover dit seizoen nog geen geweldige indruk gemaakt. De voormalig wereldkampioen worstelt met zijn Ferrari en lijkt nooit echt in de ‘groove’ te komen. Toch zagen we in Monaco eindelijk beterschap bij de Fin, bij de start won hij meteen twee plaatsen en na het uitvallen van Sebastian Vettel leek hij op koers te liggen voor een podium, uiteraard besliste het lot er anders over.

Om de progressie van Kimi nog wat meer te assisteren geeft Ferrari hem nu een extra engineer, Antonio Spagnolo blijft echter zijn hoofdengineer maar zal in de toekomst niet meer met hem communiceren via de pitmuur, die job is weggelegd voor zijn nieuwe engineer en tevens Brit, David Lloyd. Kimi kan het volgens geruchten best vinden met Spangnolo maar zou wegens het slechte Engels van de man moeilijk kunnen communiceren met de pitmuur en daarom voor een persoon gevraagd hebben die Engels als moedertaal heeft.

Lloyd werkte ooit nog als engineer voor Takuma Sato bij BAR maar werkte ondertussen al enkele jaren voor Ferrari, de beste man is normaal werkzaam als test-engineer in Maranello en kwam normaal niet meer op het cirucit.