Naar aanleiding van zijn zege van gisteren denkt Sebastian Vettel dat Red Bull de snelheid weer gevonden heeft, al weet hij dat dat geen garantie biedt voor succes.

“Het ziet er nu beter uit dan voor het weekend in Singapore. Ik denk ook dat we de snelheid weer te pakken hebben, maar zelfs als blijkt dat we de volgende races tempo tekort komen om te winnen, dan nog moeten we ervoor zorgen dat we snel genoeg zijn om alsnog veel punten mee te pakken.”, zo sprak Vettel na het binnenhalen van zijn tweede zege van het seizoen.

Ondanks zijn vertrouwen in Red Bull en de RB8 weet Vettel bovendien dat het beschikken over snelheid iets anders is dan het daadwerkelijk benutten ervan.

De huidige wereldkampioen benadrukt afsluitend nog dat hij weet dat de titelstrijd nog lang niet gestreden is en geeft verder aan dat hij verwacht dat de teams van McLaren en Ferrari nog zullen terugslaan: Ik denk dat de McLaren op dit moment namelijk de snelste auto is, terwijl de Ferrari erg allround is en altijd wel vooraan mee kan doen.