Sebastian Vettel ergert zich aan de geruchten dat hij uit zou zijn op een vertrek bij Red Bull Racing. De 26-jarige Duitser kroonde zich viermaal op rij tot wereldkampioen in de Formule 1, maar moet dit seizoen zijn meerdere erkennen in de coureurs van Mercedes én zijn teamgenoot Daniel Ricciardo.

Alleen omdat ik even niet win, zou ik het team willen verlaten? Bullshit! Zo ben ik niet., aldus Vettel tegenover Sport Bild.

Vettel, wiens contract bij Red Bull Racing tot eind 2015 doorloopt, had ook in Oostenrijk pech waarna het team haar geplaagde kopman voortijdig uit de race terugtrok.

Natuurlijk is het frustrerend als er problemen ontstaan. Ik kan echter niet openlijk over alle oorzaken praten. Af en toe is dat jammer, maar ik kan niet bedrijfsgeheimen op straat gooien., zo besloot Sebastian Vettel die ondanks zijn ontkenning nog altijd wordt gekoppeld aan Ferrari.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!