Max Verstappen heeft vrijdagavond in Wenen op het FIA prize winning gala twee prijzen in de wacht gesleept, de Red Bull coureur won de prijzen voor “Action of the Year” en “Personality of the Year”.

De prijs “action of the year” wint Verstappen nu voor het derde jaar op rij. Het betrof hier de actie waarbij Verstappen op het circuit van Interlagos Nico Rosberg voorbij reed in de regen. De “action of the year” werd bepaald door het aantal stemmen van de fans. De “Personality of the Year” werd bepaald door de permanente FIA geaccrediteerde media.

Dat ik weer twee prijzen heb ontvangen bij de FIA, is een hele mooie erkenning. Zelf ben ik heel erg blij met mijn tweede seizoen in de Formule 1. Ik heb ervan genoten. Toen ik eraan begon, had ik natuurlijk nooit verwacht dat het zo goed zou gaan verlopen. Mijn eerste overwinning was ontzettend bijzonder en mijn andere hoogtepunt was de regenrace in Brazilië. Dat waren geweldige momenten, aldus Max tegenover Verstappen.nl.

Max vervolgt: Red Bull Racing is een fantastisch team om mee samen te werken en onderling klikt het allemaal super. Hopelijk verloopt volgend jaar zelfs nog succesvoller. We werken er hard aan om volgend jaar een stap vooruit te zetten, maar het is afwachten tot de auto voor het eerst de baan opgaat. Ik kan niet wachten tot het zover is.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter