De afgeketste deal met Jordan is voor het management van Jos Verstappen geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. “We blijven ons richten op de Formule 1’‘, liet manager Raymond Vermeulen vrijdag weten.

“Jos is teleurgesteld dat het niet is gelukt. Maar we zijn niet uit het veld geslagen. Jos heeft duidelijk het idee dat de Formule 1 voor hem ‘unfinished business’ is.’‘ In de nabespiegelingen over de mislukte overeenkomst tussen Jordan en Verstappen wees Trust topman Michel Perridon, die de deal financieel mogelijk wilde maken, met een beschuldigende vinger naar Verstappens zaakwaarnemer Huub Rothengatter. Volgens de computergigant was een verstoorde relatie tussen teameigenaar Eddy Jordan en Rothengatter mede debet aan de mislukking.

Rothengatter wilde vrijdag niet reageren op de aantijgingen van Perridon. “Laat ik in dit geval nu maar de verstandigste zijn en er helemaal niets over zeggen. Onder de streep is het alleen ontzettend jammer dat Jos dit jaar niet rijdt.’‘

Vermeulen wilde wel kwijt dat van een persoonlijke vete tussen Jordan en Rothengatter volgens hem geen sprake is. Hij hoopt dat Verstappen dit seizoen alsnog in de Formule 1 te bewonderen zal zijn. “We hebben een fantastisch pakket met een ervaren, nog jonge coureur die ook nog eens een goede sponsor achter zich heeft staan. We hebben dan ook nog niet het idee dat we naar andere raceklasses moeten kijken. Er bestaat altijd een kans dat hij opnieuw terugkeert.’‘

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter