Velen zullen het gekibbel rond Jos Verstappen en Jordan nu wel zat zijn. Het zal waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd zijn voordat het hele verhaal wordt verfilmd als een soap-serie. Jos lijkt zeker van een zitje bij Jaguar, dan toch weer niet, dan heeft hij een contract bij Jordan, dan weer niet, of dan toch? Het lijkt vooral op ��n grote publiciteitsstunt, met als grote winnaar de firma Trust.

Maar goed, laten we ons maar concentreren op de volgende aflevering van deze serie. Trust bevestigde nu dat het computer bedrijf Jordan niet zal sponsoren als Jos Verstappen niet achter het stuur zal zitten. Perridon stelde de Nederlandse fans gerust dat de logo’s van Trust niet op de Jordan zullen verschijnen mocht Jos toch buiten de boot vallen.

De managers van Verstappen, Vermeulen en Rothengatter, waren niet voor commentaar bereikbaar. Wel is er bekend dat ze woensdag op bezoek waren bij het team van Eddie Jordan voor verdere gesprekken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter