Verstappen nam vandaag plaats in de officiele FIA-persconferentie voor de Grand Prix Canada. Verstappen lag onder vuur, een journalist van The Daily Mail vroeg of het niet tijd werd om de rijstijl van de Nederlander te veranderden omdat hij zo vaak crasht. Verstappen reageerde geïrriteerd: Ik ben de vragen over mijn rijstijl zat. Ik ga deze nooit veranderen, dankzij mijn rijstijl ben ik zover gekomen. De volgende die er nog iets over zegt of vraagt krijgt een kopstoot.

Daarbij moeten we optekenen dat Verstappen de kopstoot als grapje bedoelde.

Eerder vandaag liet Verstappen al weten: Ik wil mijn start van dit seizoen niet frustrerend noemen maar ongelukkig. Het is hart verscheurend wat er in de eerste helft van dit seizoen is gebeurd. Natuurlijk heb ik ook fouten gemaakt, vooral in China en Monaco. Ik moet mezelf herpakken en de resultaten van de eerste twee seizoenen weer laten zien. Consistentie is belangrijk maar dat is er nu niet. Ik heb vertrouwen in onze auto. Ik rijdt dit weekend met een update van Renault, we zullen moeten zien in de vrije trainingen of we het gat met de kop wat kunnen dichten. Als dit lukt kunnen we vechten met de anderen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter