Scuderia Toro Rosso heeft Lando Norris benaderd om Brendon Hartley te vervangen. Een woordvoerder van McLaren heeft bevestigd dat Norris voor het aanbod bedankt.

McLaren dat een contract heeft met Norris heeft de eerste optie op de diensten van de Brit. McLaren ziet Norris graag zijn seizoen in de Formule 2, dat wordt betaald door McLaren, afmaken. De kans is groot dat Loris bij een succesvol jaar volgend jaar zijn Formule 1 mag maken bij McLaren.

Toro Rosso heeft officieel niet op het bericht gereageerd. Brendon Hartley, die vorig jaar nog de 24 uren van Le Mans won, is dit jaar duidelijk de mindere van teamgenoot Pierre Gasly. In Canada zal Hartley zeker rijden, daarna is zijn toekomst onzeker. In Duitse media wordt Pascal Wehrlein genoemd als mogelijke vervanger, in Franse media wordt Robert Kubica genoemd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter