Vandaag heeft het Renault Formule1 team aangekondigd dat ze de samenwerking met software provider Veritas verlengd hebben.

De nieuwe overeenkomst zal inhouden dat Veritas in Enstone en Viry-Chatillon, beide gebouwen van het Renault team, veiligheidssoftware zal installeren.

De samenwerking tussen Veritas en Renault bestaat ondertussen al zes jaar.

De IT manager van Renault had volgend commentaar:

“We hadden een oplossing nodig om onze data veilig te stellen, als we een wagen tekenen dan zit er in de data zo maar even 10.000 tekeningen, ook onze data tijdens een race zal dan veilig gesteld worden.

In de voorbije jaren kon je de data van een race opslaan op een simpele floppy disk, de data van nu moeten we opslaan op een DVD.
Onze data is ons grootste voordeel en daarom juist hebben we gekozen voor Veritas Software, zij staan in voor de nodige software, zodat we niets van onze data verliezen .”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter