We hebben het al meermaals vermeld dat Fisichella weg wil bij het team van Eddie Jordan, maar de manager van Fisichella denkt er anders over en denkt dat hij beter bij het Jordan kan bijven.

Enrico Zanarini, Fisi zijn manager, zegt dat de topteams al vastliggen voor volgend jaar:

“Op dit moment is Jordan de beste optie, het doel is om nog een jaar in een klein team te blijven en volgend jaar proberen om zitje te bemachtigen in een topteam, als de zitjes daar vrijkomen.

Voor volgend jaar zijn er zo een vijf zitjes die beschikbaar zijn en we spreken met al die teams, maar we hebben nog geen keuze gemaakt. Sommige mogelijkheden zijn nog niet uitgewerkt, dus wachten we af.
Op het eind van dit jaar loopt Giancarlo zijn contract af bij Jordan, dan is hij weer vrij, maar bij de vier topteams is er geen beweging op dit moment.”

Ondertussen ging het gerucht de ronde dat Montoya zou kunnen overstappen naar het team van Ron Dennis, toen werd er al gespeculeerd dat Giancarlo bij het Williams team eventueel aan de slag zou kunnen.

Fisichella zijn manager zou naar eigen zeggen al laten weten hebben dat zijn piloot nog aan zijn contractuele verplichtingen moet voldoen.
De man zegt ook dat hij alles op de voet volgt, maar hij heft nog geen contact gehad met het Williams team.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter