UPDATE:

Er zou aangifte gedaan zijn door de grootvader van Max Verstappen tegen diens zoon Jos. Het laatste nieuws:

Het is een privézaak tussen mij en Jos, zo heeft Frans Verstappen verklaard tegen L1, de Limburgse regionale omroep.

Ik heb genoeg gelezen vanmorgen, iedereen wil zijn woordje doen, maar het is iets wat Jos en ik hebben en dat wil ik binnenshuis houden, zegt hij.

Jos stond ineens op, omdat we een zware discussie hadden. Een discussie over Formule 1, anders is er geen discussie.
Hij duwde me tegen de schouder. En ik zat op een stoel, leunend op twee poten.

Frans Verstappen viel daardoor op de grond. Er zat bloed aan de muur.

Ik heb vandaag contact gehad met Jos en vanavond zijn we weer samen, dus er is niets aan de hand. Meldt Frans.

Verstappen Sr. laat weten de aangifte tegen zijn zoon Jos zondagavond te hebben gedaan, maar dat het een emotionele reactie was op de gebeurtenissen in zijn ijssalon in het Limburgse Montfort. De politie verklaarde tegen L1, dat ze het onderzoek zullen voortzetten.

Opa en Vader Verstappen hebben kennelijk een zeer emotionele zondag doorgemaakt, heel veel lijkt er niet aan de hand.

Belangrijk is, dat Max Verstappen hier het komend weekend niet al te veel last van zal hebben, we mogen verwachten, dat de Britse en de Duitse pers vooral zullen smullen van deze berichten en Max er gestadelijk over zullen bevragen.


Jos Verstappen

Frans Verstappen ontkent in keiharde bewoordingen, live op Radio 538 wat er in de krant van vandaag werd geschreven.

Ik had een discussie met Jos, er zijn geen klappen gevallen en ik ben ook niet bont en blauw geslagen! We discussiëren stevig, al jaren, maar dat komt met de sport. Verder: Het is één groot lulverhaal en degene bij de telegraaf die dat opgeschreven heeft is er ook nog niet klaar mee!

De Telegraaf meldt vandaag, dat Jos verstappen afgelopen zondagavond zijn vader zou hebben geslagen bij een ruzie.

Frans Verstappen, de vader van Jos en grootvader van Max Verstappen zou tegen de Telegraafverslaggever hebben gezegd: De zaak is nog in onderzoek. Ik ben er nu echt helemaal klaar mee. Moet je kijken, hier. (Verstappen Sr. zou zijn verwondingen aan het hoofd aan de Telegraafverslaggever laten zien.)
Opa Verstappen besluit volgens de krant: Jos is een heel chagrijnige en vervelende jongen!

De Telegraaf zegt ook met de manager van Jos Verstappen gesproken, we citeren uit de krant: Raymond Vermeulen, manager van Max en Jos Verstappen, laat op zijn beurt namens laatstgenoemde weten dat er iets gebeurd is maar dat het hier ’een privé-aangelegenheid betreft’. „Daarom geven wij hier verder geen enkel commentaar op.”

Voorts zou de krant met de politie contact hebben opgenomen om een en ander te verifiëren: Politiewoordvoerder Michiel Maes bevestigt dat er „op het bewuste adres aan de Stationsweg in Montfort”, zondagavond rond half tien inderdaad een mishandeling heeft plaatsgevonden. „Wij zijn daar toen ter plaatse gegaan. Er bleek een persoon, de bewoner van het betreffende pand, gewond te zijn geraakt.
Hij heeft inderdaad aangifte gedaan. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht, want we onderzoeken op dit moment deze zaak. Over verdere achtergronden kan ik niks zeggen”, aldus Maes.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!