Voor de race tijdens de GP van Turkije geeft Jordan de Turk Jason Tahincioglu de kans om een demonstratie te geven voor zijn eigen publiek.
Uiteraard is Jason Tahincioglu in de wolken met deze kans die hem gegeven wordt: ”  Ik wil Jordan en mijn Turkse sponsoren enorm bedanken dat ik een shakedown op Silverstone kon hebben om de wagen te leren kennen voor de demonstratie. Het was de eerste keer dat ik in een F1-wagen zat, het was erg nuttig om te leren wennen aan de acceleratie en het remmen van de wagen. Het is echt fantastisch dat ik deze kans krijg en ik hoop dat ik samen met Jordan een prachtige show kan geven “

Ook de managing director, Colin Kolles is blij met deze stunt: ” Het is de eerste Turk die in een F1-wagen rijdt en het is dan ook erg leuk om deze jonge coureur de kans te geven en zeker voor zijn eigen publiek. Het wordt een onvergetelijke dag voor hem.  “

Op dit moment rijdt Jason Tahincioglu in het Brits Formule Renault kampioenschap.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!