Na de uitvoerige en intensieve onderhandelingen tussen Trust, het management van Jos, Eddie Jordan en Ian Phillips, de Commercieel Directeur van Jordan, hebben uiteindelijk de hoge gestelde eisen van het rijderscontract door het management van de coureur geleid tot een breuk. Het Jordan Grand Prix team koos daarom vrijdag voor de Italiaanse coureur Giorgio Pantano als tweede rijder.

Trust heeft eerder bevestigd achter Jos als coureur te blijven staan en hem te blijven steunen.

“Dit geldt nog steeds, enkel niet met het huidige management. Indien zich nog mogelijkheden zouden voordoen om een stoel te bemachtigen gedurende het komende seizoen wil Trust deze kans voor de volle 100% benutten en niet laten mislopen op te hoge eisen van het management van Jos”

, aldus de heer Michel Perridon, C.E.O. van Trust.

Trust wil echter wel actief blijven als sponsor in de autosport en onderzoekt momenteel verschillende mogelijkheden.

“Er zijn voldoende aanwezige talenten in Nederland, die met de juiste sponsoren en het juiste management verder kunnen groeien en binnen afzienbare tijd in de Formule 1 kunnen rijden”

, aldus Trust.

Trust Persmededeling

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter