Jordan wil graag alle misverstanden uit de wereld helpen omtrent de hele zaak rond Jos Verstappen en zijn sponsors. Dat doen ze middels volgend persbericht:

Jordan had uitstekende onderhandelingen achter de rug met Michel Perridon (Trust) en Harrie Muermans (Muermans Groep). Hoe dan ook, al het harde werk van deze twee loyale sponsors werd ongedaan gemaakt door de manier van werken van Huub Rothengatter, manager van Jos Verstappen. Hij bleef de hele tijd door hameren op een grote commissie op het sponsorgeld, of een torenhoog salaris. Terzelfdertijd werden alle aanvragen van het Verstappenkamp om een zitje te passen en te kunnen fitnessen bij Jordan geweigerd.

Het is jammer dat de toewijding van zowel Trust en Muermans om Jos Verstappen een zitje te kunnen geven bij Jordan teniet gedaan werden door Rothengatter.

Eddie Jordan:

“Het was uiteindelijk erg spijtig om te moeten weigeren. We hadden een goede en faire overeenkomst met de sponsors, die altijd positief bleven. Het is niet goed voor de sport dat zo’n waardevolle mensen zo behandeld worden door een manager.”

In dit persbericht heeft Jordan lovende woorden voor de (ex) sponsors van Verstappen, maar wijst het team met een beschuldigende vinger naar de zaakwaarnemer van Jos, Huub Rothengatter. ‘Huub’ slaagde er tot nog toe altijd in om Verstappen in de Formule 1 te houden. Blijkbaar werkte zijn techniek dit maal niet ten volle…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter