Michael Schumacher heeft ontkend dat er problemen zijn met de Ferrari F2004. Hij is dan ook van mening dat de F2004 zijn debuut zal maken in de Grand Prix van Australi� over drie weken.

Italiaanse bronnen gaven te kennen dat Ferrari moest opteren voor de F2003 GA omdat ze talloze problemen kenden met de motor en de versnellingsbak van de F2004.

“Er is geen enkele reden dat we niet zouden rijden met de F2004. We zijn er absoluut van overtuigd dat de nieuwe wagen te zien zal zijn in Melbourne. De wagen is goed, hij is beter handelbaar, is veel sneller en reageert veel beter.”

Teammaat Rubens Barrichello die vorige week de F2004 ruilde voor 2 oudere F2003 GA wagens op het Jerez circuit voltooide een bandenprogramma welke de Melbourne specificaties had. Hij zei op vrijdag:

“onze tijden mogen dan misschien niet van de snelste zijn, maar we zitten toch niet ver achterop de andere teams. Het is bemoedigend maar we weten niet echt wat de anderen allemaal aan het testen zijn.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter