Naar alle waarschijnlijkheid ziet Jarno Trulli zijn contract toch verlengd. Ondanks interesse van zowel Williams als Toyota zou de Italiaan aan zijn vierde, en misschien ook zijn vijfde seizoen Renault beginnen. Eerder was sprake dat Trulli zou mogen opstappen, ondanks een schitterende seizoensstart, en vervangen worden door Mark Webber (Jaguar-Ford). Echter, manager en Renault-teambaas Flavio Briatore zou de Australi�r gebruikt hebben om Trulli opnieuw te laten tekenen en zijn loonvoorwaarden te onderdrukken, die de Italiaan stelde voor een nieuw contract.

“Jarno’s toekomst wordt in juli beslist. Hij en Fernando (Alonso) vormen een goed team. Beiden zijn ze jong en hebben ze een sterke persoonlijkheid,”

vertelde Briatore.

Trulli ziet deze week wel af van de testsessies.

“Maar ik blijf in contact met Fernando en Franck (Montagny) om over de set-up te praten en de plannen te maken voor de race in Frankrijk.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter