Toyota zal weer een moeilijke GP voorgeschoteld krijgen in Spanje. Zowel Ralf Schumacher als Jarno Trulli voorspellen niet veel goeds voor het Japans Duitse team uit Keulen. Trulli verwacht vooral problemen met de banden.

“Tot nu toe waren de achterbanden telkens de beperkende factor. Maar in Barcelona krijgt de linker voorband het zwaar te verduren omwille van de vele lange en snelle bochten.”

“Sinds vorig jaar ligt er een nieuwe asfaltlaag op het circuit en tijdens de wintertests was de baan nog heel glibberig. En ondanks het feit dat er nu meer rubber op ligt zal het nog steeds anders zijn dan vorig jaar.”

Ook Ralf Schumacher ziet het dus niet echt zitten, maar blijft toch nog optimistisch.

“Imola is het minst favoriete circuit van Toyota, maar toch kregen we beide wagens in de Top 8.”

Schumacher reed zijn Toyota naar een achtste plek, maar hij kreeg 25 seconden straftijd na een incident met Nick Heidfeld.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter