Het is geen geheim dat Red Bull Racing zowel Vitantonio Liuzzi als Christian Klien, hun twee prot�g�s, races wil laten rijden. Dat brengt David Coulthard echter in een hoekje. De Schot heeft een contract voor ��n jaartje getekend bij de Oostenrijkers, en David Coulthardde kans bestaat dat hij dat contract niet verlengd ziet. Red Bull heeft inmiddels al bekendgemaakt dat ze Liuzzi en Klien volgend seizoen zeker in hun wagens zetten. Toch kan Coulthard nog bij het team blijven. Coulthard vertelde in zijn column in Daily Record dat “er wordt zoveel gezegd dat Red Bull me zal afdanken na dit seizoen. Het is nog vroeg in het seizoen en er is nog helemaal niets beslist voor volgend jaar. Mijn manager (Martin Brundle) praat nog met verschillende teams en mijn voornaamste doel is de Formule 1 in 2006”

Vorige race klaagde Coulthard over extreem veel overstuur op zijn wagen. Daardoor, vond hij, was het onmogelijk om zijn debuterende teammaat Vitantonio Liuzzi bij te houden. Coulthard finishte de race op een 13de plaats, Liuzzi op een 10de.  De Schot bracht in de eerste drie races wel al mooi negen punten mee naar huis, tegenover drie van Klien.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!