Startgrid BahreinStartgrid BahreinBahrein waarschuwt iedereen die nog in het land is en slechts in het bezit is van een F1 visa dat het nu tijd is om naar huis te gaan of het risico te lopen om voor het gerecht gedaagd te worden. Het lijkt erop dat er nog honderden “verloren” zijn in het midden van de woestijn. Mensen die nu nog gevonden worden lopen risico op 6 maanden cel en 1100 Euro boete. De meeste “vermisten” zijn vrouwen.

En nog meer nieuws over Bahrein. De lokale handelaars zeggen dat er door de GP veel geld het land binnenkomt, maar dat er maar weinig naar hen gaat. De race fans geven volgens hen geen geld uit in de winkelcentra.

Een sector die dan weer niet te klagen heeft is de hotelsector. Gasten moeten voor minstens vijf dagen boeken en krijgen daarvoor een torenhoge rekening in ruil. Daardoor zouden mensen hun geld ook niet uitgeven op andere plaatsen zoals de winkelcentra.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter