Het eerste podium dat Jarno Trulli het Toyota geschonken heeft, was voor velen een verrassing na zijn teleurstellende race in Australi� (negende vanaf een tweede startplek). Het feit dat hij weg kon rijden van de rest en zijn tempo vol wist te houden tot de finish, heeft heel wat critici de mond gesnoerd. �Jarno heeft laten zien dat hij een hele race gefocussed kan blijven, zelfs onder deze moeilijke omstandigheden waarin een vriend van hem overleden is,� aldus technisch directeur Mike Gascoyne.

Jarno Trulli had desondanks een relatief gemakkelijke race, waarbij hij van start finish nauwelijks bij iemand in de buurt is geweest. Voor Alonso was hij echter geen partij, de reden dat hij zich volledig op zijn eigen race concentreerde.

Gascoyne: �De Renaults zijn ontzettend snel, maar ook onze auto�s worden sneller en sneller. Het podium van Jarno was een schitterend resultaat, maar nu wordt het tijd dat we races gaan winnen.� Toyota staat momenteel tweede in de stand om het constructeurskampioenschap.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter