Mario Theissen heeft een antwoord gegeven op de kritiek van Frank Williams over de samenwerking tussen BMW en zijn raceteam. Williams deed dat nadat het steeds onduidelijker werd of er nog wel een toekomst was voor de beide partners. Hij was het ook een klein beetje moe om telkens met de vinger gewezen te worden.

“We vragen toch ook niet waarom BMW in 2000 zo’n 150 motorproblemen had.”

Maar volgens Theissen is er helemaal geen probleem.

“We blijven professioneel samenwerken.”

Frank Williams zei ook nog dat hij geen probleem zou hebben om een andere leverancier te vinden, en dat de partnerschappen met Renault en Honda veel harmonieuzer verliepen. Op die opmerking had Theissen het volgende te zeggen:

“De F1 was toen veel simpeler dan het nu is. De link tussen het chassis en de motor was toen nog niet zo belangrijk. BMW wilt een verregaande samenwerking.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter