Wereldkampioen Michael Schumacher gaat zich niet meer aan voorspellingen wagen over zijn races. De Duitser zei dat nu het wel duidelijk is geworden dat hij aan zijn slechtste seizoen ooit bezig is. Momenteel hebben we er zelfs de langste periode ooit opzitten zonder een overwinning van de Duitser.

“De laatste tijd waren mijn voorspellingen niet echt betrouwbaar, er zijn zo veel teams die zo goed presteren dat ik liever wacht voor ik iets zeg. Maar we bijten op onze tanden en zullen vechten.”

Nochtans kan Schumacher het beste rapport voorleggen in Canada, hij won er de voorbije 3 GP’s en kwam er al zeven keer als eerste over de streep.

“Ik ga naar Montreal en ga er het beste van maken. We zullen moeten afwachten tot de eerste vrije training voor we meer kunnen zeggen.”

Michael Schumacher heeft momenteel 16 punten, zijn achterstand op Fernando Alonso bedraagt 43 punten. Ferrari heeft dit seizoen nog geen enkele race gewonnen. Renault al vijf en McLaren twee.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter