BMW-Williams
In 2002 mocht Antonio Pizzonia zijn geluk beproeven als testrijder bij het team van Frank Williams, een rol die zeer geapprecieerd werd bij BMW-Williams.
In 2003 kreeg �jungleboy� de aanbieding om voor Jaguar te gaan racen, maar na 11 races was het liedje van Pizzonia bij Jaguar uitgezongen en werd de Braziliaan aan de kant gezet voor de Brit Justin Wilson.

De F1 carri�re van Pizzonia is zeker nog niet afgelopen, volgens de geruchten zal hij weer aan de slag kunnen bij het Brits-Duitse team als testrijder, hij zal waarschijnlijk het tweede testzitje krijgen naast Marc Gene.

Bij Williams hebben ze al laten verstaan dat ze het overwegen om de Braziliaan weer binnen te nemen als tweede testpiloot.

Ferrari-Sauber
De samenwerking tussen Ferrari en Sauber loopt gesmeerd, een kwestie van geven en nemen, Sauber rijd met de Ferrari motoren en Ferrari mag gebruik maken van de windtunnel van Sauber.
Ferrari mag ook gebruik maken van de diensten van Felipe Massa, zij het wel om testwerk uit te voeren.

Jean Todt, van Ferrari, maakte gisteren ook bekend dat men bij Sauber gebruik mag maken van de diensten van Luca Badoer, testrijder bij Ferrari.

Peter Sauber is hier best dankbaar voor, maar wil voorlopig nog geen aanspraak maken op Badoer, te duur volgens Peter Sauber.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter