De groep van negen komt vandaag samen om hun strategie te bespreken voor de verschijning voor de Wereldraad. Elk Michelin-team moet zich daar verantwoorden waarom ze niet hebben deelgenomen aan de GP van de Verenigde Staten. Volgens de Engelse krant The Guardian hebben ze onderling afgesproken geen commentaar te geven tot morgen, maar ze zijn volgens bronnen wel verdeeld over de aanpak.

Het zou dan vooral draaien rond de opmerkingen van Paul Stoddart gisteren, hij wil nog een race boycotten als de straffen te zwaar zouden zijn. Volgens Stoddart zijn de teams onschuldige slachtoffers.

Andere teams zouden morgen dan weer niet opdagen uit protest tegen Max Mosleys voorzitterschap van de Formule 1. Anderen zouden dan weer de fans willen vergoeden voor de farce met zes wagens, zo hopen ze de fans terug gunstig gezind te stemmen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter