Een priv�-toestel dat vorige week David Coulthard en Jenson Button aanboord had moest een noodlanding maken op de luchthaven van Madrid nadat er een brandgeur werd waargenomen. Uiteindelijk bleek het om een slecht werkend koffieapparaat te gaan. De twee keerden terug van de testsessies op Jerez om deel te nemen aan het Goodwood Festival of Speed.

“De rijders waren op geen enkel moment in gevaar, er was geen reden tot paniek.” Zei de woordvoerster van Button aan Autosport.

Het is niet de eerste keer dat Coulthard een noodlanding meemaakt. In 2000 stortte het toestel van de Schot neer in Frankrijk en hij hield daar enkele gebroken ribben aan over maar de twee piloten kwamen om het leven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter