Adrian Sutil heeft weer van zich doen spreken. De Duitser die vorig seizoen aan de kant werd geschoven door Force India heeft gezegd dat hij Sauber een mooi team zou vinden voor zijn terugkeer in de Formule 1. De uitspraken van Sutil zijn niet zo gek. Sergio Perez die afgelopen zondag in Maleisië op een tweede plek eindigde wordt in verband gebracht met Ferrari om bij de Italianen Felipe Massa te vervangen die ondermaats presteert. Wanneer Perez daadwerkelijk de Braziliaan zou vervangen komt er een plekje vrij bij Sauber.

Ik wil terug de Formule 1 in en het liefst zo snel mogelijk, verteld Sutil aan Bayerisches Fernsehen. Sutil, die in afwachting is van een eventuele veroordeling wegens een aanval op Eric Lux, hoopt dat hij bovenaan het lijstje staat bij de Zwitserse formatie. Je moet om je heen kijken en dan goed opletten waar de mogelijkheden liggen. Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij Sauber en het team levert dit jaar geweldig werk. Ze zijn één van de sterkste privéteams aldus de 29-jarige Duitser. Sauber zou een mooie plek zijn voor mijn terugkeer in de Formule 1.

Sutil heeft voor 2012 zijn agenda helemaal open gehouden. Dit allemaal met het oog op een eventuele terugkeer in de Formule 1. Wel zorgt de ex-coureur van Force India ervoor dat hij in topvorm blijft. Ik zorg ervoor dat ik topfit blijf en ben erg gemotiveerd. Ik heb mooie jaren beleefd bij Force India, maar ik ben nu wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben er klaar voor, op welk moment de aanbieding dan ook komt. Op dit moment zou ik nergens anders willen racen dan in de Formule 1, want ik zie goede mogelijkheden om op korte termijn terug te keren.

Adrian Sutil is erg blij dat Eric Lux hem vergeven heeft voor het incident dat vorig jaar plaatsvond in een nachtclub in Sjanghai. Wel geeft Sutil toe dat de hele affaire een bittere nasmaak heeft voor hemzelf.Ik hoop dat we deze zaak snel kunnen afhandelen. Ik had nooit verwacht dat dit zolang zou duren. Ik ben blij dat het nu zo goed als over is, maar de meeste schade is al geleden verteld Sutil. In de sportwereld vergeet men dingen erg snel en dat geldt zeker voor de Formule 1. In de Formule 1 ben je namelijk zo goed als je laatste race concludeert Adrian Sutil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *