Minardi-teambaas Paul Stoddart kijkt al vol vertrouwen uit naar het volgende F1-seizoen, de Australi�r ziet de toekomst rooskleurig tegemoet.  Mindardi zal volgend jaar met de PS05 rijden, ook maakt het team gebruik van dezelfde motor al zal het een gelimiteerde versie zijn.

” Met de PS05 kunnen we nog drie seconden winnen, alleen weten we nog niet waar we het kunnen uithalen. Op dit moment zijn we het enige team die weet hoe we aan het volgende seizoen zullen beginnen. We zouden wel eens heel sterk kunnen presteren.  “

Volgend seizoen zal het Italiaanse team geen nieuw chassis bouwen, de PS05 zal dus ook volgend jaar als basis gebruikt worden. Minardi zal volgend jaar een V10 motor gebruiken, voor de kleinere teams is dit toegelaten om er zo voor te zorgen dat de kosten niet al te hoog zouden oplopen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!