Mark Webber, die gisteren 6e eindigde in de GP van Bahrein, is teleurgesteld. De Australi�r reed in een mooie 3e positie, tot wanneer hij op 20 ronden van het einde spinde, waardoor hij zijn 3e plaats moest afstaan aan Kimi R�ikk�nen, en zelfs Ralf Schumacher moest voorlaten. Later werd hij nog gepasseerd door de Spanjaard De La Rosa, waardoor Webber tevreden moest zijn met een 6e plaats.

Webber“Het was een zware race voor mij, maar jammer genoeg ben ik op 20 ronden van het einde gespind in bocht 10 terwijl ik derde reed en ik heb 2 plaatsen verloren. Mijn banden waren in slechte conditie na mijn spin en het was moeilijk om de wagen te besturen door trillingen. Als gevolg verloor ik nog een plaats aan De la Rosa. Iedereen in het team heeft goed werk geleverd, en ook Michelin die ons bevoorraad heeft met goede banden. Nu kijk ik uit naar Imola.”

De Grote Prijs van Imola wordt gereden op 24 april.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *