Wie rijdt in San Marino in de tweede Red Bull wagen? Dat is de grote vraag die vandaag beantwoordt zal worden. Christian Klien mocht de eerste drie races afwerken, en daarna zou Liuzzi zijn kans krijgen, maar Klien doet het vooralsnog uitstekend in vergelijking met eerste rijder David Coulthard.

Christian Klien Dietrich Mateschitz opteert hoogstwaarschijnlijk voor Liuzzi, om hem ook de kans te geven. Maar, zo zegt teambaas Christian Horner, “De kwalificatie van Klien was op een fractie na helemaal perfect. “

En heeft iemand die een Red Bull kan kwalificeren voor beide McLarens en een Renault niet het talent om zijn cockpit niet te moeten afstaan?

Als Liuzzi benoemt wordt als racerijder, zit Klien aan de kant, want hij mag niet testen op vrijdag. (Klien racete vorig seizoen, red.) De rol van vrijdagtester zou dan worden overgenomen door Neel Jani of Scott Speed.

We houden u op de hoogte.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter