Flavio Briatore, de flamboyante Italiaan die het Renault team leidt, verwacht dat Ferrari sterk voor de dag zal komen in de Grote Prijs van San Marino, binnen drie weken. Ferrari kon geen enkel punt scoren tijdens de afgelopen race, en staat 25 punten achter Renault in het constructeurskampioenschap.

Flavio Briatore “We weten dat Ferrari terug zal vechten in de volgende race, maar dat is wat we verwachten. Bahrein was eigenlijk een makkelijke zege. Het komt er nu op aan het huidige niveau te behouden.  “

Technisch directeur Pat Symonds is dezelfde mening toebedaan: “Om eerlijk te zijn, hebben we nog geen enkele keer tot het uiterste moeten gaan, dus we hebben nog wel een stok achter de deur. Er bestaat geen twijfel over dat een goede start van het seizoen onontbeerlijk is voor een succesvol seizoen. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter