Michael Schumacher heeft geen spijt om de F2005 te hebben ingezet in Bahrein. Ook al betekende dat de eerste opgave van de Duitser omwille van een fout met de wagen sinds juli 2001. Schumacher gaf wel toe dat Bahrein “geen goed resultaat” was.

“Maar de wagen lijkt competitief, en hij zou in Imola en later nog competitiever moeten zijn. Ik denk dat het absoluut de beste beslissing was die we konden nemen.”

Ferrari had het hele weekend last van betrouwbaarheidsproblemen. Rubens Barrichello kon een hele dag niet rijden omwille van een kapotte versnellingsbak en Michael Schumacher moest opgeven met een hydraulisch probleem. De Duitser vroeg zich wel af of er geen steentje in zijn radiator terecht gekomen was.

En een ongeluk komt nooit alleen want Barrichello, die met horten en stoten de finish bereikte, kwam aan op compleet versleten banden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter