Volgens Scott Speed is F1 het ultieme doel van alle racende Amerikanen. Het verhaal dat de F1 helemaal niet zou leven in de Verenigde Staten is dan ook absolute onzin verklaarde Speed.

” Mijn ervaring is dat iedereen die racet in de States, heel graag wil rijden in de F1. Maar voor een Amerikaan kan het een onbreikbaar doel zijn. Je moet naar Europa verhuizen en financieel is het bijna onmogelijk voor de meesten. Bovendien is het een enorme opoffering om je familie achter te laten.  “

” In mijn geval heeft de steun van Red Bull het mogelijk gemaakt. Zonder die steun zou ik, denk ik in de Champ Car-klasse beland zijn.  “  vertelde Speed.

Vrijdag zal de 22-jarige Speed de eerste Amerikaan zijn sinds Michael Andretti in 1993. Speed komt in Canada in actie als derde rijder bij Red Bull.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!