Rubens Barrichello is nog steeds positief over de kansen die Ferrari heeft om beide titels veilig te stellen dit seizoen. Er is daar maar ��n ding voor nodig, het snel weer winnen van races.

Ferrari loopt dit seizoen achter de feiten aan, en meer dan een tweede plaats heeft er voor de coureurs nog niet ingezeten. Toch is Rubens Barrichello van mening dat er nog steeds een kans is dat het Italiaanse team dit seizoen nog kan meestrijden om beide titels.

” Ik ben van mening dat beide titels winnen nog steeds mogelijk moet zijn   “ aldus de Braziliaan. ” Ik denk dat Renault niet meer zo dominant is, McLaren is op dit moment het beste team. We zullen zien hoe zich dat gaat ontwikkelen. We moeten wel snel races gaan winnen, willen we nog eens kans maken op beide kampioenschappen.  “

” Of we nu winnen of niet, we moeten blijven knokken. Als we geen kampioen worden, maar we winnen de laatste vier races, dan betekent het dat we het goed gedaan hebben.  “  vervolgde Barrichello.

Over de kansen in Canada is de Braziliaan positief: ” We denken dat we in Canada kunnen winnen, en niet alleen een paar punten halen. We moeten een goede set-up en band zien te vinden. De wagen is goed en met de juiste band moet het kunnen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!