Peter Sauber vindt Jacques Villeneuve te traag en zou erover nadenken om de Canadees binnenkort te vervangen door Vitantonio Liuzzi. Sauber zei toen dat zowel hij, het team en Villeneuve vinden dat hij te traag is maar dat dit intern zal worden opgelost.

Villeneuve zei tijdens de traditionele pers conferenties dat hij geen commentaar wil geven op de klachten van zijn teambaas.

“Ik wil geen commentaar geven. Dit soort opmerkingen maakt je kwaad en dat heeft een negatief effect op hoe je rijdt. Ik bekijk het liever als een grap. Als dit soort dingen buiten het team geraken dan toont dat een zwakte in het team aan en dat maakt het team nog zwakker. Het is niet echt constructief.”

“Ik voel me hier veel beter dan twee jaar geleden. De laatste twee jaar bij BAR waren verschrikkelijk. Dat kwam niet door de wagen of de mensen, maar door ��n man die mij persoonlijk constant aanviel.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter