De A43 in Northamptonshire zal op de dag van de GP van Groot-Brittanni� afgesloten worden voor alle verkeer dat niet van en naar Silverstone moet.

Het was voor F1 fans een ramp om het circuit te bereiken of te verlaten door de grote verkeerschaos. Door de snelweg af te sluiten voor alle “niet-race” verkeer hoopt men de situatie te verbeteren.

Bernie Ecclestone had in het verleden al ge�ist dat Silverstone iets aan het groeiende verkeersprobleem deed. Nadat de regen in 2000 met bakken uit de lucht viel moesten wagens zelfs met tractors uit de modder gesleept worden.

“Ik vind het echt erg voor het publiek dat ze dit moeten meemaken. Voor ons is het niet zo erg, wij zijn professionals, maar het publiek is de dupe…”

Liet Bernie toen verstaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter