Het Bahreinse ministerie van arbeid en infrastructuur heeft het Duitse bedrijf Siemens een contract van $ 13 miljoen gegeven om het Bahrain Formula One Circuit uit te rusten met technische voorzieningen voor de komende autosportevenementen.

Belangrijkste taken voor Siemens zijn het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van systemen zoals glasvezelnetwerken, digitale video opslag, communicatienetwerken, videobewaking, tijdwaarneming enz…

Bahrain schat volledig operationeelte zijn in april 2004. Het circuit in Bahrein is het eerste van zijn soort in de Arabische wereld. Het belooft een uitdagend Formule 1 circuit te worden, met daarnaast tal van andere faciliteiten voor andere takken van de gemotoriseerde sport.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter