Juan Pablo Montoya blijft volgend seizoen verbonden aan Williams, maar houdt alle opties open voor een zitje in 2005. Dat vertelde de 28 jarige Columbiaan op een persconferentie in Bogota.

“Voor 2005 ben ik compleet vrij en ik moet alle opties eens bekijken en beslissen welke mij de beste toekomstgaranties geeft. Dat kan zowel bij Williams als bij een ander team zijn.

Natuurlijk zijn er al gesprekken geweest met andere teams, en dat is waarom er zoveel roddels geweest zijn.  “

Montoya was dit seizoen titelkandidaat en eindigde derde in het eindklassement, voorafgegaan door Michael Schumacher en Kimi Raikkonen.

In de paddock gonsde het van de geruchten dat Montoya in 2004 naar McLaren zou verkassen, en er de plaats van David Coulthard zou innemen.

Montoya is nog altijd favoriet om in 2005 voor McLaren te rijden, maar ook Ferrari werd al genoemd als mogelijke werkgever.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter