Sebastian Vettel zal in 2021 zijn carrière voortzetten bij Aston Martin, dat op haar beurt Racing Point zal ‘vervangen’. Vettel wees naar Lawrence Stroll als de man die hem overtuigde om naar het team te komen.

Maar we hebben geleerd dat we de invloed van Mercedes’ topman Toto Wolff niet moeten onderschatten.

Wolff kocht zelf aandelen in het bedrijf wat befaamd is om haar stijlvolle sportauto’s. En, Toto zou Vettel ook actief hebben aangemoedigd om in 2021 over te stappen naar Aston Martin.

Ook zou Vettel aandelen hebben gekocht, vooral omdat de prijs per aandeel nog laag staat. Men ziet aanleiding dat deze flink zal stijgen.

Toto Wolff in zijn eigen woorden: Ik heb inderdaad aandelen in Aston Martin en Vettel kon ook deelnemen. Natuurlijk is Sebastian vooral coureur, maar het zou zijn commitment flink verhogen. En Duitsland is de op één na belangrijkste markt voor Aston Martin.

Met deze aankoop heeft Sebastian Vettel getoond dat hij er vertrouwen in heeft.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!