Michael Schumacher heeft aanvaard dat hij schuld trof in zijn aanrijding met Nick Heidfeld tijdens de openingsrace te Melbourne twee weken geleden. Na de race hield de zevenvoudig wereldkampioen vast dat het een simpel race-incident waarbij niemand schuld trof. Maar tijdens de rijdersvergadering dit weekend overtuigden de andere rijders Schumacher van zijn schuld.

“Nick (Heidfeld) maakte zijn standpunt zeer duidelijk en niemand was het met hem oneens, behalve Michael (Schumacher),” vertelde David Coulthard. “Maar nadat we hem overtuigden, realiseerde hij zich dat het niet zinvol was hier tegenin te gaan. We hebben een gentleman�s akkoord om niet in de remzone te gaan rijden die bedoeld is om accidenten te vermijden. Michael heeft toegegeven dat hij zich hieraan niet heeft gehouden en heeft ons op het hart gedrukt dat hij zal trachten niet nogmaals zo�n streek uit te steken.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter