De rijder met de meeste vechtlust en motivatie van het seizoen is misschien wel Michael Schumacher. Hij won de voorbije 5 seizoenen telkens de titel en heeft het nu al een half seizoen moeilijk, maar toch blijft hij hopen op n�g een weredtitel.

De Duitser heeft een achterstand van 29 punten op leider Alonso en moet ook nog Kimi R�ikk�nen voor zich dulden. Maar als zij die voorsprong in de eerste helft van het seizoen kunnen opbouwen, is het logisch dat Schumacher die ook terug zou kunnen afbouwen in de tweede helft.

“Ten eerste begint de tweede helft van het seizoen nu, en logica zegt dat de kloof nog steeds overbrugbaar is,” zo legt de zevenvoudige wereldkampioen het uit.

“Ten tweede ben ik een realist en dus een liefhebber van wiskunde. Er is nog steeds een kans om te winnen. Formule 1 is zo’n veranderlijke sport dat het idioot zou zijn de titel op te geven. Wij zijn niet zo idioot.”

Hij vervolgde de verklaring: “Zoals ik al gezegd heb, moeten we ons concentreren om terug aan de top te geraken. We zullen dit proberen in Silverstone dit weekend.”

Wat Schumacher zegt zijn feiten, maar het wordt inderdaad wel stilaan tijd dat zijn uitspraken werkelijkheid worden…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter