Fernando Alonso is zeer goed op weg naar zijn eerste wereldtitel. Maar hij is er nog niet helemaal. Toch denkt de Spanjaard er al een beetje aan.

Hij vertelde namelijk op de radio dat, als hij mocht kiezen waar hij de titel won, hij zou kiezen voor Spa. “Natuurlijk,” aldus Alonso, “omdat dat waarschijnlijk mijn favoriete circuit is.”

“Maar het is zelfmoord nu te stoppen en aan de titel te beginnen denken. We zijn nog maar aan race 11.”

Bob Bell, technisch directeur van Renault, gaat daarmee akkoord. Het is volgens hem echt het slechtste moment om de concentratie te verliezen en de gedachten te laten uitwijden. “We moeten de job afwerken en onszelf niet zeggen dat we ons doel bereikt hebben.”

“Monaco en Montreal hadden goede races moeten zijn voor ons, en dat was niet zo, dus kan je nooit over iets zeker zijn, zo besloot hij.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter