Nadat hij vrijdag al de duimen moest leggen voor Raikkonen in de eerste kwalificatie, was het weer van dat op zaterdag.  Ook al moet gezegd dat het verschil minimaal was.

De Duitser kijkt vol hoge verwachtingen uit naar de race, maar gaat er toch vanuit dat hij in het nadeel is op de vuile kant van de baan te moeten starten.

MS :

” Het zat allemaal dicht bij mekaar, ik verwacht een interessante race.  Ik verloor de pole door een blokkeren van ��n van mijn voorste wielen.  Maar ik ben zeker dat we gekozen hebben voor de juiste strategie, tweede starten betekent op de vuile kant iets proberen te forceren.  Ik had dus liever op pole gestaan, of zelfs op de derde plaats, want op de tweede plaats sta je slechter geplaatst dan achter Kimi. “

Hopelijk wordt het woord ‘vuil’ niet in de verkeerde betekenis van het woord verstaan, want dan wordt het helemaal een soep bij de start.  Met Michael en Juan Pablo aan de vuile kant kunnen we vuurwerk verwachten.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter