Volgens enkele teambazen zijn de politieke debatten in de F1, in een stroomversnelling gekomen.  Tijdens een vergadering vorige week is men erg dicht bij een oplossing gekomen, waarbij men beoogt iedereen tevreden te houden.

De overeenkomst wordt bereikt door de banken die in F1 betrokken zijn, de autoconstructeurs en een vertegenwoordiger van Ecclestone familie’s Bambino Trust.

Ron Dennis :

”  We staan erg dicht bij het vinden van een goede commerci�le balans voor de toekomst.  Het is onvermijdelijk dat iets dat zo complex is als deze onderhandeling, en dat zo’n commerci�le impact heeft op alle betrokkenen in formule 1, dat het een tijdje kan duren vooraleer er iets uit de bus komt. Maar ik denk dat het snel zal worden uitgeklaard, en dat we voor het einde van het jaar, en misschien wel sneller, onze kant en klare beslissingen mogen presenteren.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter