Het lijkt of we een seizoen in drie bedrijven hebben, eerste deel was de hoofdrolspeler McLaren, het tweede deel was dan weer voor rekening van Ferrari, en het derde deel mag BMW-Williams voor zijn rekening nemen.
Schumacher heeft nog steeds de leiding in het kampioenschap, maar het is een moeilijke opgave aan het worden voor de vijfvoudige wereldkampioen, de Duitser moet het genoegen nemen dat Montoya, R�ikk�nen en ralf Schumacher kort in zijn buurt komen in de rangschikking.

Binnen drie weken trekt het Formule 1 circus naar Hongarije en Michael Schumacher is er niet van overtuigd dat Ferrari het daar zal goed doen.
Het probleem in Hongarije is hetzelfde als dat van Hockenheim, in Hongarije is het ook meestal een zeer warme bedoening en het is geweten dat de Michelins dan op hun best zijn.

Michael Schumacher:

“Op dit moment ben ik niet erg optimistisch, we zijn altijd hoopvol, maar we moeten realistisch zijn.
Hoogstwaarschijnlijk gaan we in Hongarije hetzelfde meemaken als dat van het afgelopen weekend, maar er staan nog andere circuits op de kalender die ons beter zullen liggen.”

Op het incident van zondag gaf Schumacher volgend commentaar:

“Het eerste dat in mijn gedacht opkwam was het bekende woord dat begint met SH.
Ik keek in mijn achteruitkijkspiegel om te zien of er niets anders was beschadigt en dan maar hopen dat ik de race kon uitrijden.
Het enige wat je in zo een situatie kan doen is kalm blijven en beredeneerd. Dat is racen en het gebeurt nu eenmaal.”

Op dit moment staat Schumacher nog op kop in de leiding, we zullen nu moeten wachten hoe de andere Grote Prijzen gaan verlopen voor Ferrari, ��n ding is zeker, het is een spannend seizoen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.