Het ziet er slecht uit voor het team van Peter Sauber. Zoals de meesten onder jullie wel weten zit de Zwitserse formatie in slechte papieren en volgens het Auto Motor und Sport zal Peter Sauber geen andere optie hebben dan de verkoop van het team uit Hinwil.

De Russische geldstroom van Sergey Sirotkin komt maar moeilijk op gang waardoor het team ook het gesprek is aangegaan met Pastor Maldonado om zo zijn oliedollars proberen te binnenhalen. Toch zou Pastor veel liever verkassen naar Lotus, dat ook met financieel problemen te kampen heeft.

Als de deal met de Russische geldschieters door de mand valt zal Peter Sauber weinig keus hebben en zal hij zijn team voor de tweede keer in zijn carrière moeten verkopen. Volgens Auto Motor und Sport zou een Amerikaanse groep overnemers al zijn komen kloppen aan de deur.

In ieder geval zou uw berichtgever het spijtig vinden moest een van de vaste waarden uit de Formule 1 moeten verdwijnen. Menig coureur heeft via de poorten van Hinwil zijn intrede gemaakt in de Formule1, Felipe Massa, Kimi Räikkönen, Robert Kubica, Sebastian Vettel en recent nog Sergio Pérez